Mám přání pár
Anotace: jarní (melodie půjčena od mistra Karla Svobody) ***věnováno***
Doznívá houslí hlas
loučení přišel čas
života všední trápení
než jaro nás navštíví zas
Na dobro zmizel sníh
i ptáci ve větvích
kouzelné trylky zpívají
všem milencům na nárožích
Dávno už zima šla spát
svět začal barvami hrát
potoky zvoní
sněženky voní
slyšet je slova - mám rád
Mám přání pár
jít ránem dál
na křídlech motýlích
vznášet se na chvíli
Mám přání pár
jít s Tebou dál
snít v dálkách modravých
jarní sen lákavý ...
Přečteno 504x
Tipy 36
Poslední tipující: střelkyně1, Paulín, kikis, poustevník Jirka, Radek.oslov.Šafárik, ni.va, Holis, Psavec, Mario de Janiero, Mbonita, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)