Březnová
Koukám se dolů z terasy
zkrze větvičky magnólie
ještě se neobalily květem
květy ještě dřímou v pupení
koukám se dolů z terasy
na malou zahradu
že by jsi jí zakryla dlaní
a vidím tě jak na jaře
půjdeš a budeš koukat nahoru
jestli ti zamávám
a pošlu vzdušný polibek
zima dá brzy tečku na konec příběhu
malá zahrada je beze sněhu
a co ho letos všude bylo
kam si se koukla všude bílo
a těch pár dešťů které projdou
už odchod zimy nezmění.
Přečteno 533x
Tipy 25
Poslední tipující: ziriant, Anne Leyyd, Holis, Kyle, Štěpina G, ni.va, labuť, Mbonita, kikis, Nergal, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)