Smím si ji utrhnout, když nikdo jiný nechce? :-)
21.10.2016 14:59:09 | Dreamy
Určitě můžeš ;-) Vlastně když jsem to psal, tak jsem to myslel tak, že se člověk dostane do "nebe" tak, že se sjednotí s krásou čekanky ve Vědomí aniž by ji trhal, ale i to asi lze, když ji člověk nevytrhne zrovna s kořeny... :-)
21.10.2016 16:16:04 | Jenda P.