Laškování
Anotace: Čtvrtá básnička ze sbírky DUHA
Černota moře
bloudí nocí
ozdobena prostou
bižuterií majáku
Větřík si pohrává s vlnkami -
šeptá jim určitě něco
sladkého
vlnky zahalené bělostným závojem
se usmívají
a oplácejí mu laskání
nádherným úsměvem
Přečteno 411x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, kikis, enigman, Kapka, Zasr. romantik
Komentáře (2)
Komentujících (2)