Květina snů
Anotace: Můj botanický sen...
Květina snů
Uprostřed pravěkého lesa
V místech, kde se země s vodou a vzduchem prolíná
Je říše bažin a slatí
Žalu a následného věčného štěstí
Tam rozvíjí se nejnádhernější květina
Mající jediný bělostný květ
Květ vyrůstající z modravých hlubin černé rašeliny
Bez listů, bez zeleni
Svou vůní přitahuje ty, kdo v něj zoufale věří
Aby je nasytil svou ambrózií
A nastolil v jejich duši neposedný klid.
Přečteno 430x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)