Jarní vyzvání
Anotace: Básnička pro děti
Slunce kouká z jarních mráčků,
budí první bleduli.
Už jsou slyšet hlasy ptáčků,
ty nám v zimě chyběly.
Jen si zpívej vrabče, kose,
buďte s námi veselí!
Těším se až nohy bosé
budu brouzdat v jeteli.
Přečteno 599x
Tipy 9
Poslední tipující: zzlatý, Jana M., NikitaNikaT., BARBYE, Kapka, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)