Tajemná řeka
TAJEMNÁ ŘEKA
Přijď k ní a svlaž své boky
Velká jak na světě všechny stoky
Strhne Tě mocný její proud
Budeš ale suchá, tak jako troud.
Leží někde v dálce, kde snáší se mlha
Když ji potřebuješ, je Tvůj věrný sluha
Půjdem tam spolu a lehni si do ní
Pamatuj na to, ona jako Ty voní.
Čistá voda řine se proudem
A Ty se svým věčným studem
Potápíš se a zas ven noříš
Je Ti zima, ale stále hoříš.
Dej, prosím, na tajemnou řeku
Nevyteče na věky věků
Píšu Ti teď a tady ta písmena
Jsi tak krásně neměnná.
Tak já to zkouším dál a dál
Já bych být Tebou se nesmál
Hvězdy už svítí nad řekou
Tvé vlasy mi pravdu neřeknou.
Mám Tě rád a to pokaždé
Měsíc na oblohu už jde.
Ukaž mi svoje city
Ta řeka jsi přece Ty!
Přečteno 389x
Tipy 6
Poslední tipující: Danik, Kars, Dev_LATea_princess, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)