Tráva
Že je tráva zelená?
kdepak - tráva má
spoustu barev
když svítí slunce
tak se raduje
jasně zelenou
před bouří
se mračí do hněda
v dešti pláče
stříbrné perly
a při měsíčku obléká
pohádkové šaty
ne - skutečně
tráva není jen tak
o b y č e j n á
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Markéta Hl.
Komentáře (1)
Komentujících (1)