Žáby se zlatýma očima
Řetízky krajkovými
spojeny v chuchvalec,
úskoky pod listí,
otočky baletní
a chabé
demi plué...
Nesahej na zlato,
ani na krajkoví,
naslouchej šustotu
starého listí
a chabého
demi plué...
Zlatýma očima
povšechné stíny
sledují blázny
a zpívají
chabé
árie pro Francouze...
Přečteno 369x
Tipy 5
Poslední tipující: BARBYE, enigman, kikis, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)