Listová symfonie
Vkrádám se tajně, jako by nic,
doufám, že spíš a nevstáváš,
nechci být stromem, chci být víc,
pod kůrou led - to poznáváš.
V žilách mi koluje, šedá, přec míza,
slíbit ti nemohu, radosti málo,
to neznáš růže, ćo je to hlíza?
Z křemene ne, nic se ti nezdálo.
Lámal jsem tuž, z lilií střep,
voda dýchá, nestrádám ničeho více,
bloudění v obrazech, stinný sklep,
nevrať se domů, zhasíná svíce.
Přečteno 455x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, kikis, Anita Buchtová
Komentáře (2)
Komentujících (2)