Jarní
Anotace: .. i když ráno padal sníh....
Vánoční dárky vychladly,
kluci sedí na zábradlí,
holky nám bříška odkryly,
deštíky schody umyly.
Sluníčko si s námi hraje,
poslední sníh v stínu taje,
Jaro v koutku teplem zraje,
píseň ptáků slyšet z háje.
Víno se souká z obručí,
kotě se stulí v náručí,
zahrádka volá po obnově,
Zima se shání po úschovně.
Pupeny z keřů vykukují,
Broučkové okna otvírají,
máváme dlouhým večerům,
nastavím tváře teplým dnům.
Přečteno 448x
Tipy 21
Poslední tipující: Házté, Holis, enigman, labuť, strašidýlko-střapatý, Kapka, zena, Žqáry, Kubino 2, Doradan, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)