Jaro
Anotace: Lehká a povznášející jarní nálada.. :)
Z voňavého sadu na břehu léta,
z tisíců květů motýlek vzlétá,
ze stovek růží naděje plyne,
v zahradě snů nikdo nezhyne.
Na louce bílé poseté kvítky
nevyřkne nikdo jediné výtky
princům a princeznám, co kráčí spolu
pohádkou májovou každý rok znovu.
Přečteno 635x
Tipy 10
Poslední tipující: jedam, Jessi.L, Rolnička, Saša T., kikis, danaska, Kapka, Hazentla
Komentáře (3)
Komentujících (3)