I.
Prázdné stíny slibují odměnu
v podobě červených květů lísek
a zlatých boa na jejich ramenu.
Naklíčené žaludy visí na vlásku
kučeravého cyklisty
a z těch vlčích ocásků
dýchá jaro...
A zdáli červená a zlatá se tam snoubí,
kde jen vrbové křoví rybník vroubí
a zelený je běhoun podél cest
už brzy přijde čas,
kdy narcisy
budou kvést...
Přečteno 431x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, Psavec, Mbonita, labuť, WAYWARD, kikis, Markéta Hl., Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)