Čekání na jaro
Anotace: Básnička pro děti
Otevři už slunko oči,
v potoce se mlýnek točí.
Sněženka už, vždyť to víš,
čeká až ji probudíš.
Protři slunko, protři očka,
na tvé teplo čeká kočka.
Přijď sluníčko za vrátka,
ukáže ti koťátka.
Proč jsi stále za horami?
Po louce se proskoč s námi.
Přivítá tě petrklíč!
Pošli slunko zimu pryč.
Přečteno 624x
Tipy 13
Poslední tipující: Lota, Taog, zzlatý, kikis, Psavec, nejsembásník, Květka Š., Jana M., Markéta Hl., Kapka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)