Krásná báseňka...jen aby ji to jaro slyšelo,u nás to zatím vypadá na všechno,jen ne na jaro!Dokonce zase sněží!:o)
18.03.2009 20:44:00 | střelkyně1
Příroda se koupe v dešti
vánek kapky vysouší
sluníčko posílá paprsky
ať chladnou zem zahřejí
Jarní vody plní říčky
ptáci jarně zpívají
jaro přišlo do básničky
a krásně ji naladí.
14.03.2009 00:05:00 | s.e.n
Již je tady a vysouší meze,
by mateřídouška pod milenci voněla k jejich snaze
Již je tady a vábí básníky,
by z lásky k němu, složili opěvné veršíky
Již je tady a se všemi příznaky,
toť probouzí se jaro, jež kouzlí a dělá zázraky
STÉČKO JAKO BIČ***
13.03.2009 20:39:00 | rybí prdy
Již je tady,sice ještě s chladnými rány
již je tady,pryč už jsou ty černé vrány
sláva...
13.03.2009 19:26:00 | Květka Š.