To co odešlo s létem
Myslím na tebe
kudy chodím
Babí léto
s vybledlými šaty
a závojem mlhy
Potkávám tě
v ulicích
v parku
Máš zarudlé oči -
neříkej že od slunce
Jsou to
zasněné oči
melancholické
Dívají se
za každým
padajícím lístkem
a divně se lesknou
Přečteno 374x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, enigman, Lilly Lightová, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, Severka
Komentáře (2)
Komentujících (2)