Krokuska
Anotace: to jara pozdravení...
kde jsi se vzal, čarokvítku?
sluníčko vyšlé v zbytcích sněhu
to jaru
nenapíšeš žádnou výtku?
bojíš se?
že by mráz byl důvěrný zas k tvému lýtku?
zelená kopí kolem tvého květu
v růžici brání hrdě jeho čest
vonící koláč zlatavého pylu
jindy už dáváš včelám při rozletu
čarokvítku
svou odvahu dnes ukázal jsi světu...
Přečteno 383x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, janewe, Mbonita, ziriant
Komentáře (0)