Na jaro se musíš usmívat
Anotace: Když se příroda probouzí,nechce vidět škarohlídy.
Nějak se málo usmíváš
a přitom-zima končí!
Vzduch voní touhou,souzněním,
dny samoty se loučí..
Podívej,v trávě kvítek tu je
a malý ptáček koncertuje
jen aby vyloudil tvůj úsměv.
V pasážích babičky
nabízí kočičky
a já teď ze své peněženky
vybírám drobné na sněženky.
Tak proč tvá vráska na čele
se pořád tváří kysele?
Přečteno 613x
Tipy 34
Poslední tipující: Divoženka1, Isquieasuus, lexus, Iva Borecká, Hannazka, nejsembásník, BARBYE, jita.1965, Verena, zzlatý, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)