koločava
Hřebeny hor
pln hustých lesů
pastvin a strání
do větví vítr
jako do závěsů
motá tu mlhu ranní
obloha rudá
v šatech z plesů
a kolem ticho..bez přestání.
Jdu si plání
čisto kolem hlavy
po žlutej z Koločavy
Ve vrších hor
na dotek nebe
ve křivkách siločar
mám v plicích
ještě do zásoby
i když jsem stár
Do ústraní
jsem vor
co řeka splaví
po žlutej z Koločavy
Přez Prislop
courem k Siněviru
pár hřiven
v kapse díru
chválím v jasu
svoji víru
..v krásu
Přečteno 329x
Tipy 12
Poslední tipující: Rolnička, Kapka, Holis, Zasr. romantik, Jana M., Mbonita, WAYWARD, Květka Š., Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (2)
Komentujících (2)