...
Anotace: Na čistě bílí papír hledím,
Na čistě bílý papír hledím,
propisku svoji přitom držím.
V mysli prázdno...
Žádný nápad,
jak to všechno správně slátat.
Jo, to kdybych věděla...
Přitom hledím z okna ven,
vítr silně kýve větvemi stromů a keřů.
Deštík jemný přechází v silný déšť,
sluníčko, kdepak asi jsi?
Mraky škaredé drží si Tě.
Snad zítra pustí Tě,
aby si svými paprsky na chviličku
posvítilo k nám na travičku,
zahnalo kapičky deště...
Přečteno 314x
Tipy 8
Poslední tipující: NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý, Radek.oslov.Šafárik, kikis, jedam, Lilly Lightová, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)