Podzimní
Mezi větvemi stromů vykukují
prořídlé paprsky sluníčka
Vítr si pohrává se zlatem listů
a u pešiny stojí opuštěnost lavičky
To podzim se vkrádá do parku
Výstražné tabule tu stojí
spíš k posměchu
než na výstrahu
Kdopak by šlapal po prořídlém trávníku!
Po cestičkách - dávno už
neupravených a zapadaných listím
se prochází osamělost
promrzlá až na kost
Na dětském hřišti
leží zapomenuté hračky
které pláčou slzy nevděku
a v odpadkových koších
si hrajou listy na honičku
To podzim se vkrádá do parku
Přečteno 369x
Tipy 11
Poslední tipující: WAYWARD, kikis, Agniezka, Hazentla, Mbonita, Marfuša, Psavec, Kapka, enigman, Jana M., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)