Jabloňová
Jabloňová
Růžové,něžné,vonící
jsou květy jabloní.
Nic mi tak krásně nevoní
jak alej jabloňová.
Tou,co mám blízko od domova
se půjdem projít odpoledne,
chvíli si spolu pod strom sednem,
poslouchat budem bzukot včel
a opíjet se vůní květů.
Kdybych tak mohla,ze sta světů
jen tenhle bych si vybrala...
Přečteno 423x
Tipy 30
Poslední tipující: bellacomp, V.N.Losinský, fab four, NikitaNikaT., Iva Borecká, BARBYE, Vojta B., 5thelement, Kars, vodnař, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)