V lese
Anotace: Takhle na večer s papírem v ruce, děsivá představa:)
V opuštěným lese, tam zvířata maj volnost,
to zemřelý vojáci tam ukazujou hodnost.
Ta bílá krása až z toho oči přecházejí,
ale nad ránem ty duše odcházejí.
Jenže Ty duchové jsou zlí, kradou vílám sny,
procitaj ze smrti utíkaj jako Ty!
Na mezi na stráni, kde rostou růže,
tam hrajou Mariáš, kdo o co může.
Tak plahočej se věčností,
a s bezmeznou radostí, trhaj maso od kosti.
Přečteno 384x
Tipy 3
Poslední tipující: PoeziGirl, Mademoiselle Drea
Komentáře (2)
Komentujících (2)