Fantazie
Fantazie
/Dáše/
Co je to ?
zeptala se mě a ukázala mi list
odpověděla jsem :
to je list z topolu
ne to je
mlha
?
včera byl ještě zelený
ráno se mu podařilo
chytit do dlaní mlhu
/vytvořila na jeho pleti
pavučinkový závoj/
Ale ty vůbec nemáš f a n t a z i i !
Přečteno 408x
Tipy 9
Poslední tipující: kikis, Rolnička, Psavec, Kapka, enigman, Mbonita, Hazentla, Lilly Lightová
Komentáře (3)
Komentujících (3)