Oh, velkoleposti světa
Stromy jsou náručí světa
ne jednu duši lapily
za mraky a sluncem nálada je skryta
vůně květin po zemi se rozlily
hory jsou ňadry matky země
a voda pocitem
že její dobře, že je jí temně
ve vodě se ztrácí všem
zelenou trávou vlasy jsou
vítr hřebenem
my pouze vší ukrytou
milující matku zem
Komentáře (3)
Komentujících (3)