beruščino trápení
Anotace: pohádka o berušce a jejím kloboučku
Beruška leze po lístku
Prý že má strašnou bolístku
Kdopak jí pomůže,kdopak jí vyléčí
Zkuste ji pohladit jen ať už nebrečí
A co že se jí vlastně stalo?
I sluníčko že by nám to ukázalo
Ona přišla o svůj fešný klobouk
Sebral jí ho starý pavouk
Já berušce pomůžu
Pavouka přec přemůžu
A když ne, koupím jinačí
Tam pod dubem v bodláčí
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Markéta Hl.
Komentáře (3)
Komentujících (3)