Není nad krásu
přírody,
sluneční svit,
dopadajíc
na vrcholky skal,
ohřívajíc
křišťálově čistou
duši /vodu/
vítr opírajíc
se i listí stromů,
hrajíc
si s barvami květu,
nad kterými
poletujíc
sladké plody
prechodniky, prechodniky..
zni to pekne, ale pani cestinarka by naparila asi radne opacko
nicmene, po tezke noci v baaaru, prijemne pohlazeni a navrat k letu :)