Anotace: ...
Ó to já Sob, jsem šťastná a moje nadřízená Lední medvídek ještě víc - (Špit: kde je kurňa to Jaro?)"o)
20.03.2009 18:05:00 | Churry
nj, tady u nás je zase kupa sněhu a to už to vypadalo nadějně...ale ono dorazí...aspoň si nemůžeme stěžovat, že nebyla zima :-)
20.03.2009 17:11:00 | beruš.sedmitečná
celý den bych spal jako medvěd... ani káva nepomáhá...tak se to jaro opravdu někde zaseklo, možná opravdu až za týden...
20.03.2009 16:37:00 | rybí prdy