První vykročení ze zimy
První vykročení ze zimy.
Ještě lenivým krokem tam,
ale nazpět to byl let.
Závody v běhu se zajícem,
hodiny zpěvu se skřivanem.
Nad lesem letí pán s paní kání,
krouživým letem mně mávají
na pozdrav.
Konečně jsem vyskočila
ze sněhových kolejí.
To jsem měla udělat dávno.
Mám ještě v ruce hůl,
o kterou se opírám,
ale už cítím pod nohami
pevnou zem.
Mé kroky jsou tytéž,
ale mnohem jistější.
Jaro se probudilo
v přírodě a přispěchalo
mně na pomoc.
Přečteno 469x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, jerabina, Kapka, WAYWARD, Mbonita, Psavec, Květka Š., Mounkey, NikitaNikaT.
Komentáře (6)
Komentujících (6)