Je to v nás...
Jako ty černé korálky
co se rozsypaly
přes tvá ňadra
přímo na podlahu
mizejí vrány do dálky
v letu zakrákaly
mávám jim z patra
za odvahu
na starém zábradlí
ještě jsou nové vločky sněhu
a v nás už to všechno kvete
a v kalužích se zrcadlí
bělavě šedé mraky v koloběhu
a smutné nás nenajdete
jsme sami tím přicházejícím jarem
pozůstalí nad umírající zimou
jsme sami sobě nejkrásnějším darem
rozbalíme se spolu, pod peřinou...
Přečteno 532x
Tipy 40
Poslední tipující: ziriant, Holis, blue, Házté, whiolet, NikitaNikaT., 6thSun, Aťan, Severka, děda cestovatel, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)