Jarní nejarní
Sluníčko trochu zaspalo,
jaro mu asi nic neříká.
Škoda,že nejde
mu natáhnout budíka.
Když objeví se mezi mraky,
za chvíli za ně zas utíká.
Na malou chviličku
jenom se zjeví,
jestli je den,
to vůbec neví.
Vede se zimou závody
a stále prohrává na body.
A tak si počkáme,
až černá peřina
mu spadne z postele.
Pak snad konečně
si v zahradě ustele.
Přečteno 585x
Tipy 31
Poslední tipující: V.N.Losinský, Kars, Juraj Hrom, střelkyně1, Iva Borecká, Dota Slunská, Holis, hezule, zlomeny srdce, 5thelement, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)