VLČE
Anotace: další moje básnička pro děti a vlčata :-)
VLČE
Napřed tiše našlapuje
potom v trávě poskakuje
Měkounké má tlapky
uši jako klapky
V trávě dělá neplechu
když je mamka z doslechu
Malinký má čeníšek
a hebounký kožíšek
Má však ostré zuby
s kterými se chlubí
Je to malé vlčátko
vyroste však zakrátko
Přečteno 372x
Tipy 7
Poslední tipující: Issa, Anne Leyyd, valaki, Rbb
Komentáře (1)
Komentujících (1)