Anotace: Nevím, jak to momentálně vypadá u vás, ale tady, na Nymbursku, se skutečně čerti žení. :-)
tohle opravdu psala víla, která tančí děj se co děj. i s čerty třeba :)
22.08.2009 18:49:00 | whispermoonlite
U nás byla taky tančily blesky s deštěm...no bála jsem se pořádně...
-báseň moc hezká
24.03.2009 06:35:00 | Lilly Lightová
ano! a tady lítaj i hromy... doufám že i jinde, aby se neřeklo, že ti co jsou promiňtezprahy mají vždyckyněco extra.... :))
23.03.2009 22:41:00 | Já Esther Ruth