Jaro
Už vylezli muchy
nové vzruchy
těžká chůze po zdi
nemotorné pohyby
vyrovnáme záhyby
na křídlech,
promneme si nožky
přední zadní
protřeme i bulvy oční
už slunce pálí vysoko
je blízko co bylo daleko
seřaďte se sestry lesní
pěkně holky do šiku
vyletíme v balíku
vzhuru s větrem do parku
pobavit se na jarmarku
holky támhle u lavičky
na hovno pak na chlebíčky
pak Tondovy na pusu
schováme se v ubrusu
obletíme město z jihu
přes krávy a na koblihu
malej Lence na talířek
život krátký jak řetízek
a co tady to je řízek?
mrtvý vrabec
hroznů střapec
sestry lesní jaro je tu
my jsme dámy na baletu
pěkně to tu olíznem
ke slunci si vylítnem
Přečteno 706x
Tipy 5
Poslední tipující: BERYL.K, floreciente, Mario de Janiero, Mbonita, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)