Smrdí hnůj
Anotace: něco k zamyšlení
Sbírka:
Příroda
Smrdí hnůj
Komu smrdí hnůj,
Tomu smrdí práce!
Potom na talíři
Jí maso v plné kráse!
Prasete se štítí
Podrbat ho nechce.
K večeři pak máme
Knedlík, zelí, vepřo!
Ohrnujem nosy
Nad mlékem kozím.
Zapáchá nám!
Holínky nosím…
Pijeme pivo
To voní ženám?
Žereme chemický sračky
Blížíme se urnám!
Přečteno 469x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Květka Š., Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)