Koupím si jaro
Anotace: Když propukla radost z jara a vrátil se sníh :)
Koupím si jaro
za všechno, co mám
Koupím si ho za tunu sněhu
Koupím si jaro
dám ti ho k nohám,
a schováme se spolu za ranní mlhu.
S lístky a květy
vyrůstám a procitám
do okolního světa barviček
S lístky a květy
navrací se k nám
neodbytný zimní měsíček.
***
Sníh voní nebem.
Posypává svět.
A každý květ
vítá zase leden.
***
Přečteno 503x
Tipy 15
Poslední tipující: el viento, strašidýlko-střapatý, jehlaspichlas, Holis, carodejka, Simísek, Akrij8, Mbonita, LucQa
Komentáře (5)
Komentujících (5)