Anotace: Dal jsem ji do ročních období, protože na to myslím furt! Jinak je to pět minidílek s malým ocáskem.
Sbírka: Špatně tajená láska, Minidílka
Jednu tuhle květinu mám ještě doma... od své lásky... snažím se o ni pečovat, ale vím, že řezané květiny mocka nevydrží... je z velké lásky a tak mne vždy mrzí, když už musí do koše, ale růže je lepší... ty si suším! :o) a že už jich je.
29.03.2009 15:45:00 | NikitaNikaT.
Tak to je super.:-) Úsměv na tváři mi hraje. Díky.
29.03.2009 12:27:00 | JaniHani
V době krize nadbytek?
a když už jsme u kytek
tak orchideje
z rukou pána tepláků
pomůžou vod přetlaku:)
29.03.2009 10:59:00 | zenge