Nebezpečí a krása.
Anotace: Jarní růže v trní.
Vysvitlo slunce, jaro ukazuje svou tvář,
vykvetla růže v křoví a trní - kam se neschováš.
Je krása nebezpečná, nebo milá?
Je poupátko v trní co můžeš mít?
Chceš mít ruce potřísněné krví až ho budeš trhat?
Jen to zkus a uvidíš..
Protři si oči, pomůže ti déšť,
nadechni vzduch, můžeš co chceš,
natáhni uši, uslyšíš zpěv,
usměj se, vždyť tohle je náš svět.
Přečteno 384x
Tipy 10
Poslední tipující: Ružka, jedam, enigman, labuť, Kapka, Květka Š., NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)