Jaro
Je jaro,
země se probouzí.
Zvířata z nor vylézají,
z teplých krajů navracejí.
Rostliny a stromy
bohatými květy rozkvétají,
svěží vzduch provoňují.
Ledy tají.
Je jaro.
Vzduchem se šíří bzukot včel,
zpěv ptáků.
Všude jsou cítit krásné vůně,
každý se raduje jak může.
Lidé se po zimě protahují,
krás přírody si užívají.
Je jaro,
nejkrásnější roční období.
Přečteno 470x
Tipy 1
Poslední tipující: Emira
Komentáře (1)
Komentujících (1)