Člověk a příroda
Anotace: něco má svůj přirozený koloběh, ale my ho stejně nikdy nebudeme respektovat...
suchá větev
v čerstvé trávě
ležela si
umřela
čerstvá tráva
v krávy tlamě
rozdrcena
pohřbena
suchá větev
pod podrážkou
statného myslivce
co udupává čerstvou trávu
a má krávu na mušce
a příroda
v lidské ruce
uzamčena
umírá
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Mbonita, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)