Jaro za okny do světnice
Strom obalil se květem
a oděl v lístky
Pak rozdal lásku dětem
na předpisy
Tráva zas zelená se,
živou rosou voní
Milencům nabídnout chce
zem svou na ležení
A včely
zlaté jara paní
Ustanuly
v probuzení
Přečteno 566x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, zzlatý, Radek.oslov.Šafárik, maranika, BlueBird
Komentáře (3)
Komentujících (3)