Anotace: Musel jsem napsat jinou orchidej, romantičtější. A kritičtější. Hlavně k sobě. Co byste taky čekali od zedníka.
Sbírka: Špatně tajená láska
Zazdíš nezazdíš... některé Tvé veršíky, nechala bych vytesat do mramoru, pže jsou tak moc krásné.
04.04.2009 16:13:00 | NikitaNikaT.
...napadá mne..počkej až malta ztvrdne a pak do ní můšeš tesat, pro přístí generace... :o)
Jojo, mých 13 orchidejových mazlíčků si...kvete a kvete a kvete...... :o))
03.04.2009 09:05:00 | labuť