podzim
Anotace: já vím, že oněm teď píše každej
už je teplo od žárovky
a dří venku tma
cvrček do teplýho balí krovky
umírá na astma
z okapů na lžičku smutek si kapem
jednu a jednu kapičku
na noc před spaním
a druhou na den
mouchy hřejou se po zdech
vlašťovkám lhostejný
ty jen už poslední nádech
schválně, která bude poslední?
křídly motýlů pohrdavě
vítr si hází
bez piety , vesle a hravě
zase vládne obloze
Komentáře (2)
Komentujících (2)