Zlatavá zář
Anotace: ..když slunce vychází..
Slunce už zase hřeje svět,
jenž zpět se na nej culí.
Ta jasně žlutá zář zalila
i mne-až k oslepnutí ŠÍLÍM.
Miluji ty louče,
bez nichž nejde žít.
A v noci proklínám
měsíce silný svit
Toužím to teplo vesela a klidu,
přijmouti do srdce.
Do mé 13.komnaty-kam nechci bez slunnce!
Přečteno 319x
Tipy 10
Poslední tipující: kikis, Dilla, 6thSun, sarycek, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)