Chybělo mi sluníčko
Anotace: ...Napsaná za úplné tmy, jen s přispěním měsíčního svitu...
Po těch dnech plných mrazu a sněhu,
chybělo mi sluníčko,
postrádala jsem něhu.
Už konečně září,
tvář má smuteční.
Paprsky slunce dopadly naň.
Teď zas obloze večerní,
já nastavuji svou bledou dlaň.
Pozoruji oheň,
tolik mocných plamínků.
Pozoruji hvězdy,
tolik lesklých kamínků.
Pozoruji mraky,
jak po obloze bloudí.
Představuji si košík,
ale vidím jen proutí.
Snad tahle nálada vydrží ještě další den.
Už nechci znovu klesat,
chci žít svůj sen.
Přečteno 481x
Tipy 10
Poslední tipující: Quigleika, ir.is, Kapka, Mounkey, Zelená okurka, Innna, strašidýlko-střapatý
Komentáře (3)
Komentujících (3)