Anotace: ...ze sbírky - Jarní Vůně -
Je to hezké vyznání... pár slůvek stačí... někdy jen polibek mluví za vše. :o)
05.04.2009 19:46:00 | NikitaNikaT.
jej, to je takova relaxovka, nic tezkeho na cteni, lehce pochopitelne vyznani.. mam rada tezsi texty, ale obcas je to ok...
05.04.2009 19:26:00 | saddova