Večer
Zdálky odzvonili
klekání,
pomalu se
začíná stmívat
Den se ukládá
ke spánku
a
nechává vládu
noci
Tma prostupuje
mezi vrcholky
stromů
a
dopadá na
rozpálenou
zem
I ptačí zpěv
je náhle
utišen
Já zalehám
na louku,
z rukama
za hlavou
a
čekám,
než mé víčka
klesnou únavou
a
nechají
prostoupit sen
Přečteno 371x
Tipy 11
Poslední tipující: Agniezka, NikitaNikaT., Roger, Mounkey, Kapka, Radek.oslov.Šafárik, padající do neznáma
Komentáře (4)
Komentujících (4)