Jarní mozaika..
Divotvorné slunka snění,
na rybízovém nebi.
Na lukách květy pění
posety jsou barvami.
Hry pomněnek na zapomněnou,
u cesty, které není.
Dvě třešně na dlaních - výměnou
za lechtivé mrholení.
Tvé smavé rty se chvějí,
jsou mé hravé okouzlení.
Jaro je tu, pěvci pějí
přiroda se zazelení.
Přečteno 522x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, Lota, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)