Jó podzim je podzim. Ta krása barev a různorodost vůní, to je nádhera. A při tvé básni jsem všechno tohle cítil. Díky za to.
20.10.2005 21:05:00 |
Čas krátkých nohavic
dávno se smyl,
přijde čas fujavic
a plískavých chvil,
však s tebou tu míjivý
okamžik hřejivý.
20.10.2005 13:57:00 | Jackyl
Jo, podzim je inspirativní. A krásný! Obzvláště v tom dnešním provedení! A kdo říká že ne, tak.....tak nemá pravdu :)
Pěkná!
19.10.2005 15:52:00 | JirkaS
Moc se mi líbí nejen ta jemná melancholie, ale především slovní spojení, přirovnání - nádherně totiž sedí. Perfektní dílko.
19.10.2005 13:33:00 | risik
krásná..jen už by mě víc potěšila jarní..těch podzimních je tu jak hub :o))
19.10.2005 11:48:00 | šuměnka