Venuše co zapadla do tmy
Anotace: ... asi pod vlivem melatoninu a sluníčka :-D (on o ní)
Otočila se ke mně
a za hlavou jí zrovna zapadalo
slunce
tak pomalu a jistě
se vnořovalo do ticha jejích
myšlenek
až to vypadalo že se ta svatozář
potopí do tmy
stvoření světa
krásy
tolik jsem ji chtěl líbat
do těch Venušiných dlaní
a pít nektar z jejího klína
zapadla do tmy
a všechno bylo
najednou
jinak
Přečteno 412x
Tipy 18
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku..., Holis, teranosaur, vapiti, enigman, NikitaNikaT., hanele m., WAYWARD, shakespeares, Kubino 2, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)